gototop
Καλάθι
0 Προϊόντα
Σύνολο: €0.00

0 Προϊόν
€0.00
Όροι χρήσης

Κατηγορίες Προϊόντων

Καλλυντικά
Πρόσωπο
Καθαρισμός
Σαπούνια
Απολέπιση
Ενυδάτωση
Αντιγήρανση- Σύσφιξη
Λιπαρό Δέρμα
Πανάδες
Νύχτας
Μάσκες
Ακμή
Σώμα
Σαπούνια
Αφρόλουτρα
Απολέπιση
Ενυδάτωση
Ευαίσθητη περιοχή
Κυτταρίτιδα - Τοπικό πάχος
Αρώματα- Αποσμητικά
Μάτια
Καθαρισμός
Ενυδάτωση – Αντιγήρανση
Μάσκες
Σακούλες - Μαύροι Κύκλοι
Υγρά φακών επαφής
Χείλη
Ενυδάτωση
Αντιγήρανση
Ηλιοπροστασία
Μακιγιάζ
Αναπλαστικές κρέμες- Δύσμορφες ουλές
Προτάσεις δώρων
Αντηλιακή Προστασία
Πρόσωπο
Σώμα
Πρόσωπο και σώμα
Βρεφικά – Παιδικά
Μάτια
Χείλη
Μαλλιά
After Sun- Έγκαυμα
Βρεφικά & Παιδικά προϊόντα
Αλλαγή πάνας
Ατοπική Δερματίτιδα - Έντονη Ξηρότητα
Αφρόλουτρα & Σαμπουάν
Αντηλιακά για βρέφη και παιδιά
Μπιμπερό- Πιπίλες
Βρεφική και Παιδική Διατροφή
Παιδικά Συμπληρώματα
Στοματική υγιεινή
Αντιφθειρικά
Κρυολόγημα
Αξεσουάρ- παιχνίδια
Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
Φροντίδα θηλών
Ραγάδες
Πρησμένα Πόδια
Μαλλιά
Σαμπουάν
Συχνό Λούσιμο
Κανονικά Μαλλιά
Λιπαρά Μαλλιά
Πιτυρίδα- Ξηροδερμία
Για όγκο
Βαμμένα Μαλλιά
Ευαίσθητο Τριχωτό Κεφαλής
Conditioner
Φορμάρισμα
Μάσκες
Βαφές
KORRES
SYSTEM NATURE BY SAN\'T ANGELICA
APIVITA
Θεραπεία τριχόπτωσης
Πόδια
Ξηρότητα – Σκληρύνσεις
Κάλοι- επιθέματα
Κακοσμία
Κουρασμένα Πόδια
Μύκητες
Διαβητικό Πόδι
Φροντίδα Νυχιών
Κάλοι – Παρωνυχίδες
Στοματική Υγιεινή
Οδοντόκρεμες
Οδοντόβουρτσες
Στοματικά Διαλύματα
Μεσοδόντιος Καθαρισμός
Στοματικά Έλκη
Φροντίδα Τεχνητών Οδοντοστοιχιών
Ειδικά Προϊόντα
Συμπληρώματα διατροφής
Πολυβιταμίνες
Ενέργεια
Άμυνα
Δυσκοιλιότητα
Τόνωση
Ομορφιά
Αδυνάτισμα
Άγχος- Αϋπνία
Αρθραλγίες- Οστεοαρθρίτιδα
Προβιοτικά
Ειδικά Συμπληρώματα
Φροντίδα χεριών
Καθαρισμός- αντισηψία
Ενυδάτωση
Κηλίδες
Βερνίκι νυχιών
Περιποίηση νυχιών
Ανδρικά Καλλυντικά
Ενυδάτωση- Aντιγήρανση
Ξύρισμα
Μαλλιά
Διαγνωστικές συσκευές
Θερμόμετρα
Πιεσόμετρα
TEST Εγκυμοσύνης
Γενικές
Βιολογικά προϊόντα
Καφές
Σιρόπι - spray για τον λαιμό
Τσίχλες, παστίλιες
Ροφήματα - Τροφές
Εντομοαπωθητικά
Κρυολόγημα
Ορθοπεδικά
Ομοιοπαθητικά
Προληπτική ιατρική
Μακιγιάζ
Αξεσουάρ
Βερνίκια νυχιών
Μάτια
Πρόσωπο
Χείλη

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους
Όροι Χρήσης E-mail

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1.    Πνευματική Ιδιοκτησία


Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.farmakeio4u.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου ανήκουν στο www.farmakeio4u.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2.    Προσωπικά δεδομένα

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη ή χρήστη των υπηρεσιών του www.farmakeio4u.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το www.farmakeio4u.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών ή χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης ή χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.farmakeio4u.gr.

  • Για την εγγραφή του επισκέπτη ή χρήστη στις λίστες παραληπτών (mailing lists) των Ενημερωτικών Δελτίων (newsletters) του www.farmakeio4u.gr ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης - E-mail . Το www.farmakeio4u.gr έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
  • Ο επισκέπτης ή χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί το www.farmakeio4u.gr προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι' αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει στη σχετική αίτηση τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο /Επωνυμία Επιχείρησης - Διεύθυνση / Έδρα - Τηλέφωνο - Fax - E-mail - Όνομα Υπευθύνου - Πόλη - Χώρα .
  • Tο www.farmakeio4u.gr δεν ευθύνονται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών αυτών.
  • Tο www.farmakeio4u.gr περιλαμβάνει links ("συνδέσμους") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται το www.farmakeio4u.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
  • Tο www.farmakeio4u.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το αρχείο που διατηρείται με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης ή χρήστης, διατηρείται αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. Ο επισκέπτης ή χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα του www.farmakeio4u.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

3.    Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών


Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες του, τo www.farmakeio4u.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4.    Περιορισμός Ευθύνης


Το www.farmakeio4u.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης).

5.    Τροποποίηση των όρων του παρόντος


Το www.farmakeio4u.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6.    Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα


Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο www.farmakeio4u.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας  farmakeio4u.gr . Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιoνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

7.    Αποστολές Προϊόντων


Το www.farmakeio4u.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία.  Επίσης, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας αν επιθυμείτε από το φυσικό μας κατάστημα

8.    Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

9.    Τιμές Προϊόντων


Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 23%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.farmakeio4u.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

10. Ισχύον Δίκαιο


Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.farmakeio4u.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.